Rólunk

Jaminagro

A JAMINAGRO Kft. 2020. júliusában alakult. Fő tevékenysége mezőgazdasági gépek, alkatrészek értékesítése illetve az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása. A cégben jelenleg dolgozó munkatársak közel 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a mezőgazdasági gép és alkatrész forgalmazás valamint a szerviz szolgáltatás területén.

Ez a három évtizedes tapasztalat predesztinálja, előre meghatározza azt, hogy a társaság a partnereit a lehető legjobb, leggazdaságosabb feltételekkel és legpontosabb határidőkkel szolgálja ki.

A gépek tekintetében a legfőbb beszállítói partnereink külföldről a Kverneland Group, a McHale, a Frema gártók, belföldről pedig mindazon gyártók illetve gyári képviseletek melyek Magyarországon jelen vannak.

Alkatrész értékesítés tekintetében szélesebb a kínálatunk, hiszen a fent említetteken kívül forgalmazzuk a CASE IH, a NEW HOLLAND és a STEYR erőgép és betakarítógép részegységeit és alkatrészeit.

Mind a beszállítói mind pedig a vevői partnereink körében is törekszünk a pontos, fegyelmezett és mindenek előtt HITELES kapcsolat kiépítésére.

Ezt takarja mottónk is: “A mi célunk, hogy Ön sikeres legyen.”

Péter

Pribelszki Péter

kereskedelmi vezető

+36 30 2789 702

ppeter@jaminagro.hu

Béla

Sznyida Béla

alkatrész értékesítő

+36 30 3268 256

szbela@jaminagro.hu