Gépkereskedelem

Kverneland Group

A Kverneland Group egy multinacionális gyártóműi csoport, melynek több mint 140 éves tapasztalata van a mezőgazdasági gépgyártásban. Termékeikkel ki tudjuk szolgálni a gazdálkodók teljes szántóföldi munkagép igényét, az ekéktől a szálastakarmány betakarítás gépeivel bezárólag.

kverneland.hu

Frema

A Frema egy francia mezőgazdasági gépgyártó, mely főként speciális kukoricacímerező gépeket állít elő. A kézi  munka visszaszorulása ebben a szektorban is nagyon jellemző, ezért a Frema gyár termékei nagy jelentőséggel bírnak a hibridkukorica előállító üzemeknél.

frema.fr

AJG Agrogép

Hazai gépgyártó, mely első sorban a mezőgazdaságban használatos szállító járművek gyártásban jeleskedik. Termékeik között szerepelnek a DETK szippantók és AP pótkocsik.

ajgkft.hu

Kühne

Hazai gépgyártó, mely 1856 óta állít elő mezőgazdasági munkagépeket. Elsősorban az IH licencek alapján gyártott gépekkel vált ismereté. Jelenlegi gyártmány palettáján nehéz tárcsák, hengerek, lazítók, kompaktorok és ekék szerepelnek.

kuhne.hu

Komáromigép

Hazai gépgyártó, mely sorközművelő kultivátorok és különböző szárzúzók gyártására specializálódott.

komaromigep.hu

Metalwolf

Hazai gyártómű, melynek fő tevékenysége mezőgazdasági talajművelő gépek gyártása.

metalwolf.hu

Trac-Lift, Frontoni

A Trac-Lift egy cseh gyártmányú traktorra szerelhető homlokrakodó gép család. A Magyarországon forgalomban lévő traktorokhoz létezik adaptációja.

A Frontoni egy olasz gyártómű és a traktorok hárompontjára szerelhető rézsű és karos kaszák előállításával foglalkozik.

agrowolf.hu

Optigép

Hazai gyártómű, mely elsősorban a NAS és PSM napraforgó betakarító adapterek gyártásáról ismert, de palettáján szerepel már az OptiCorn kukorica betakarító adapter, valamint gabonarakodó és adapter szállító kocsi is.

optigep.hu

Oros

Hazai gyártómű és első sorban az OROS és CORNADO kukorica betakarító adapterek, valamint az OROS SUN napraforgó betakarító adapterek készítésével foglalkozik.

linamar.hu

Fliegl

fliegl.hu

Digitroll

i-xeed.com

Derby-Túr gázolajtárolás

derby-tur.hu